Pályázat bemutatása

Lapáncsa Községi Önkormányzat az Új Széchenyi terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében (TÁMOP-6.1.2-11/1) „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok” elnevezésű pályázaton támogatást nyert, "Egészségre nevelő program Lapáncsa községben " címmel.

Lapáncsa Községi Önkormányzatának kiemelkedő célja az egészséges életmódra nevelés. Ezzel összefüggésben a sport, az egészséges táplálkozás, illetve szabadidős tevékenységek lehetőségeinek bővítése.

A program fő célkitűzése olyan egészségterv elkészítése és életmód-programok megvalósítása, melyek lehetővé teszik a lakosság egészségi állapotának és életminőségének javítását, ezzel hozzájárulva az elkerülhető halálozások, megbetegedések, fogyatékosságok megelőzéséhez, csökkentéséhez. Az egészségterv és a programok a teljes lakosságra fókuszálnak.A pályázat megvalósításával erősíteni szeretnénk a helyi aktivitást, önszerveződést, mely a programok továbbélését teszi lehetővé, s hozzájárul újabb helyi közösségek létrejöttéhez.

A projekt  2013.09.01-én indult el, számos egészségre nevelő és szemléletformáló programmal, mely a lakosság számára térítés mentes.A programokról részletes leírás a tevékenységek menüpontban olvasható.

Sok szerettel várunk minden érdeklődőt a programokra!

 

Lapáncsa Községi Önkormányzat

 

www.lapancsa-egeszseg.hu

© 2023 www.lapancsa-egeszseg.hu - Lapáncsa - Minden jog fenntartva.